Store bededagsferie

Egentlig burde dette være min favorit mini-helligdagsferie, da den nærmest forpligter til at spise lyst brød med smør – uden selvfordømmelse. Det har dog aldrig været en tradition i min opvækst. Muligvis derfor at jeg, hver dag spiser lyst brød med smør, sådan lidt i oprør, du ved … eller mangel på rygrad, jeg ved det ikke. Lækkert for mig er det i hvert fald. Ja, så er det sagt. Jeg lever så sindssygt usundt, så skulle du falde over et billede med salat på bloggen, er det højsandsynligt så opstillet, at det er taget før jeg bader det i dressing. 

Nok om det. Jeg vil egentlig skrive lidt om denne ferie. Hold nu op, hvor har jeg en god dag i dag! I går var en uheldig dag, sådan rigtig øv. Jeg startede med at få en kasse i baghovedet. Så sgu stjerner for øjnene! Så gik det ellers sin gang derfra.

I dag er heldigvis anderledes. Agnes startede med at sove længe. Dét i sig selv er fantastisk nok til, at jeg kan leve højt på det hele dagen. 

Så fredsfyldt at se på. Mindre rolig efter kl 7.10 😉

Morgen bestod i, at pakke halvdelen af hjemme ned, for vi er nemlig på vej i sommerhus. Da jeg satte mig ind i bilen og vi var ready for takeoff blev jeg ramt af en kæmpe frihedsfølelse. En følelse af at invitere hele verden ind og være klar til at møde den og omfavne den. Følelsen af, at have lyst til at go with the flow. En følelse der har været savnet og som underskudet har overskygget. 

Nå, vi når kun lige ud af porten og der kommer min veninde M løbende. Hende bliver jeg altid glad for at se, så det var en god måde at starte turen på. Videre på vejen skulle vi lige forbi min mor og hente weekendsenge til pigerne. Eller det vil sige, at min mor kørte os i møde – for sådan en mor er hun. Hun er den mor jeg ønsker at jeg kan være for mine børn. Agnes får øje på min mor selvom vi egentlig prøver at undgå det. Mormor er Agnes’ helt store idol. Det er fantastisk at se begejstring i hendes øjne, faktisk i deres begges øjne, når de kigger på hinanden. Det giver mig følelsen af, at fejler S og jeg, så ved jeg, at de fra min mor alene får kærlighed nok, til at klare hele livet. I anledningen af mors dag lige om hjørnet, kom her lige lidt morføleser, men det er åbenbart en lidt følsom dag. 

Senere på vejen modtager jeg et opkald fra nogle vi har kær, som røber en lille hemmelighed der kun giver et endnu større smil på læberne. En veninde sender et billede af den fineste morsdags gave, som hun har fået af sin kæreste. Lang historie, men blev glad på hendes vegne fordi den var så betænksom. En anden veninde skriver nogle ord, som får mig til at føle mig heldig og vi ender turen med et smut forbi min bror og hilse på ham og hans skønne familie. 

At de bor i Sønderborg, og os i Odense, gør at der kan gå lidt mellem vi ses. Det er derfor meget værdifuldt bare at mødes over en hurtig kop kaffe. Det er min brors sommerhus, som vi har lånt, så nøglerne fik vi da også hentet. Nu af sted til forlænget weekend i sommerhus med skønne mennesker! Vi skal afsted sammen med pigernes tvillingevenner, som er født dagen før pigerne, og deres forældre. Hvor heldig er man lige at have jævnaldrende Tvillinge venner. 

Sommerhusstemning ❤️

Jeg er i dag fyldt op af glæde og taknemmelighed. Jeg håber, at kunne smitte lidt af på andre med dette indlæg🙏🏻

God store bededagsferie og tak fordi du læste med!

1 kommentar til “Store bededagsferie”

  1. Tak for de smukke ord Du skal ikke være urolig, du er allerede en fantastisk mor ❤
    Man kan da kun elske de to skønne piger

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen