Sommer, sol og træt!

Odenses blegeste stænger er nu sluppet fri i solen. Det betyder, at det er minimum 25 grader! #detlugterlidtafsommer

Bare rolig, jeg er ganske erfaren bleg dansker, så de er udstyret med masser af solcreme. Der tages ingen chancer og heller Odenses blegeste end Odenses rødeste ben. …… vi får at se i aften 😉🙈

S og jeg har taget pigerne med ind til byen. Agnes skulle et smut til lægen kl 10, så vi tænkte at det passede fint, så kunne vi tage en gang brunch bagefter. Pigerne elsker at brunche den. Og så en tur i Munke mose og nyde solen, når pigerne sover. Alt er idyl☀️


Og dog! Egentlig er status derhjemme pt., at vi kæmper rigtig meget, for at komme igennem dagene. Vi er på minimal søvn igen og der er meget der skal nåes. S går en tid i møde med mange timer på job og jeg har med børn i alderen 0-3 år at gøre døgnet rundt. Jeg er ved at planlægge 100 års fødselsdag, som min far og jeg skal holde i juni. Agnes skal et døgns tid på OUH og have lagt en pH-sonde og så er der alt det løse. Jeg kan godt mærke, at jeg er pænt fyldt op. 

Livet er en lang læringsproces, der består i at passe på sig selv og lære ens egne grænser at kende. Heldigvis har jeg i en alder af 29 år (ja ja, lige lidt endnu) brændt fingrene et par gange, så er ret langt i den proces. At blive mor tilføjer så et ekstra aspekt, som jeg er prøver at balancere. 

Jeg kæmper med, at nyde nuet, fordi vi hele tiden længes efter en dag i fremtiden. Den dag, hvor vi har mere end 30 min for os selv om aftenen inden et barn vågner og alt det der. Vi længes efter ro og lige at få batterierne ladet op igen, så vi kan være de forældre vi ønsker at være. Heldigvis er alt med børn bare facer … nogle bare lidt længere og sejere end andre. 

Vi er af den overbevisning, at nogle gange skal man bruge energi, for at få energi. Derfor har det også givet godt, at komme ud og opleve lidt med pigerne i dag. I går var jeg faktisk også ude med M. Hvad der kunne være endt i en ret god bytur, stoppede vi kl 00.20, fordi der er en dag efter. Og alle dage har betydning med børn. Der river man ikke bare en dag ud af kalenderen og sover den væk. Men de timer det varede, var skønne. 


Så selvom jeg er træt og mit hoved er forvirret med løse ender, så vil jeg i dag prøve trækker vejret dybt ned i maven, nyde solen, min familie og bare være i nuet.  Jeg kan kun opfodre alle andre til at stoppe op og gøre det samme. 

Tak fordi du læste med!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen