Jeg er stadigvæk i live ..

Der er lidt stille på bloggen for tiden. Det er vigtig for mig lige at få sagt, at det ikke er fordi jeg ikke længere vil skrive på den, men simpelthen fordi jeg har gang i ret meget disse dage. Pigerne efterlader heller ikke meget “fritid” til os om aftenen, så tiden er knap.

I lørdags løb min gode barndomsvenindes polterabend af stablen. En dag jeg og en der hedder Elise havde planlagt, så det har besat alt min tid de sidste par uger. Det var en fornøjelse at planlægge og få lov til at gøre, for en man har kær. Sådan en proces åbner også op for mange minder. Det har været gode gensyn og igen mindet mig om, hvor værdifuldt det er, at have veninder, som man har delt størstedelen af ens liv med.

Kort beskrevet var dette seriøst en af de sjoveste dage jeg har haft i laaaaaaang tid! Jeg vil ikke gå i detaljer, men det var en dag med sol, kolde bajere, musik fyldt med en gamle skønne og sjove minder, de dejligste damer, kærlighed og en dag, hvor alt virkede muligt. Temaet var #merkonfetti 🎉 … det kunne ikke gå galt, og det gjorde det bestemt heller ikke! Åh, jeg griner stadigvæk, når jeg tænker på den dag 😂 Et værdifuldt minde for livet.

Vognen er ladet med …. en røvfuld alkohol og kærlighed!

 

The party never ends

Nu det er ovre, så starter planlægningen af min 30 års. Den skal holdes på lørdag. Jeg holder den sammen med min far, så det er faktisk en 100 års. Her er jeg selv hovedpersonen sammen med Pappa Putter. Mange vil nok stille sig selv spørgsmålet, hvorfor man vælger at holde sin 30 års sammen med sin far? For mig virker det helt naturligt.

Da mine forældre blev skilt boede jeg ved min far. Det var nogle år, hvor jeg kæmpede lidt med, hvad det her liv nu var for noget og hvor min plads var i det. Det var nogle vilde år, med alt for meget fest og jeg har budt min far lidt af hvert, for jeg er nok ikke helt nem at bo sammen med. Da det bare var far og jeg (og de mange unge mennesker, som min far altid rummede, hang ud hos os), betød det også at vi brugte mange timer på, at snakke om tingene – gerne over en flaske rødvin og en pakke smøger. Det har givet mig mange gode snakke/perspektiver med videre i livet. På det tidspunkt kendte ingen mig bedre end ham. Jeg glæder mig derfor sindssygt meget til at fejre ham og jeg sammen næste weekend! For fejres, ja, det skal vi sgu 👌🏻

Jeg er så klar på, at tage en weekend mere med fest og glade dage. Bare rolig, jeg har ikke solgt pigerne. Jeg er stadigvæk mor – også selvom jeg 3 weekender her i juni er væk fra dem, for at feste. Det er et helt andet indlæg for morpolitiet. Det kommer en anden dag. Men inden det kommer lige et, hvor jeg fortæller lidt om, et af de største valg jeg til dato har truffet. Jeg skal bare lige være helt sikker på, hvordan jeg vil dele det først – stay tuned, if you are curious.

Tak fordi du endnu en gang læste med! 

1 kommentar til “Jeg er stadigvæk i live ..”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen