Pre-rejseguide til småbørnsmødre

Blot en lille serviceinfo: indlægget er pinligt og en kende ironisk, men alligevel ganske relevant, hvis du skal ud at rejse.

At blive mor betyder for de fleste, til at starte med, at man ikke har tid til sig selv. Man sætter sine egene basale behov til side. Med tiden kan børnene mere og mere selv og der begynder igen at dukke en mulighed for selvforkælelse op fra tid til andet. På dette tidspunkt er man (jeg) bare for doven. Jeg har dækket mig selv ind under “jeg er blevet mor og hviler i min krop” eller “det er ikke strækmærker (eller appelsinhud, overskudshud eller for den sags skyld et bildæk) du ser på mig, det er mine tigerstriber (og andre udforklarlige ting) – I ved, jeg har født børn = sej som en tiger. Åh Gud..

At lade stå til

For det ikke skal være løgn, så havde jeg det faktisk på den måde indtil jeg sluttede barsel. Altså ownede tigerstriberne og hvad der ellers hørte til. Det sidste års tid har jeg ikke haft så meget tid til at tænke på det.

Indtil nu..

Det går så op for mig, at jeg måske har ladet tingene lidt stå til, da jeg fornylig tager mig selv i et mindre flaterende øjeblik. Det kommer sig af, at vi i morgen flyver til Gran Canara.

Når jeg skal sådan noget, så tænker jeg først som mor. Alt det praktiske og pigernes ting, skal der være styr på! Når der så er styr på det, så kommer det øjeblik hvor jeg skal tage stilling til sig selv. Det var åbenbart enormt svært, for hvad er det nu lige, at jeg skal have med.

Pre-charter-guide til kvinder

Her er en lille guide til ting du skal have styr på. Men inden du tager stilling til for meget, så køb en (eller 100) engabgsskraber, for er dit liv som mit, vil du få brug for den!

1. Bikini vs. badedragt
Det kræver man lige gider kigge sig i spejlet … let påklædt. Ja eller skuffen først. Jeg har så 2 bikinioverdele, men ingen underdele. Jeg har så en ny badedragt. Lad mig sige det sådan, at jeg havde drukket meget vin på altanen da jeg tænkte, at en “preformance” model da sikkert var noget for mig. I ved sådan en med høj lyske, rigtig baywatch-style. Sådan en hvor jeg lige skal rulle dellerne på plads i den, inden jeg forlader omklædningsrummet. Og laver jeg en for hurtig bevægelse, så sluger mine baller den bagpå. Her snakker vi ikke baywatch-style 😳 Konklusion: min søde mor siger “du kan låne min underdel”, jeg tænker… jeg er for træt til at tænke…. “jo tak”. Jeg må lige få købt mig en underdel til sommer!

2. Bleg vs. ligbleg<<<
har sådan nogle søde venner på mit fodboldhold. Hver kamp minder de mig om, at jeg har Odenses, måske Fyn eller hele Danmarks blegeste ben. Det er ikke løgn. Jeg kan så se at selve min krop er 1 tone eller 2 lysere. Burde jeg forberede min krop ved at tage lidt sol? Svaret er nej. Her er det godt børnene bruger den høj faktor solcreme, så jeg nupper bare deres. En anden god ting er, at man dårligt kan se mine strækmærker, for min hud er næsten lige så gennemsigtig og bleg. Konklusion: jeg må få spraytan når jeg kommer hjem, skulle det bliver overskyet. Det er min eneste mulighed for spraytan uden at det ser for mistænkeligt ud at min farve har ændret sig natten over.

3. Til mit forsvar er det vinter i Danmark!<<<<<
kigge på min krop er jeg så også blevet meget bevidst om, at alt er groet til.Her kommer vi til det ikke så flaterende øjeblik. Jeg begynder for 5 dage siden at barberer mine ben. Eller det vil sige det ene ben. Nu havde jeg ikke tid til den helt store gang morwellness, men det havde jeg så heller ikke skraberer nok til. At barbere mit ene ben er åbenbart, lig med at begå et mord på en engabgsskraber. Truth be told, så tror jeg mit monobryn kunne dræbe en skraber. Konklusion og råd: gå ikke ned på skraberer og gå ikke for sent i gang.

4. Påklædning ud over bikini.<<<<<
kal jeg havde sommertøj med. Har jeg noget sommertøj – kan jeg passe det. Hvor køber jeg sommertøj om vinteren? Jeg har pakket 3 par cowboybukser, som kan klippes om til shorts. Jeg har så svært ved at smide ud, så de har ligget i mit skab i 5 år. Er bange for de shorts jeg har en for korte. Som i der er balder at se bare jeg står stille. Jeg tror desværre det siger mere om min krop end længden på shortsene. Konklusion: det ved jeg simpelthen ikke hvad jeg skal sige til.

4. Flotte ferienegle der matcher (i hvert fald halvdelen af) min bikini<<<<<
gger på mine negle. Lidt ekstra på min storetå, som er lidt medtaget af fodbold. Jeg konkludere, at det simpelthen er for stor en kamp og at det ikke står til at rede.

Er der mere man skal have styr på? Måske lige en sidste ting, som er praktisk nok.

5. Traveling in style<<<<<
det været førhen, så ville jeg have gået op i, hvad jeg pakkede mine ting i. Jeg har altid ønsket mig en lækker rejsetaske. Her er mit nuværende rejsekit:

Konklusion: “Førhen” er ikke nutid.

Skal du ud at rejse, så huske lige at vend de 5 punker i rejseguiden, så har du styr på de mest basale ting som kvinde. Dog vil jeg tilføje, at jeg intet har skrevet om produkter man skal have med, ja …. fordi jeg for tiden renser hud i en Palmolive, vasker hår i en Head&Shoulders og bruger Agnes fedtcreme i hovedet. Jeg har helt klart styr på kommende fødselsdagsønsker efter dette indlæg.

Any ways, så vil jeg i morgen, sammen med hele familien, rejse af sted på all inclusive ferie på et familiested. Jeg har aldrig prøvet den slags ferie før og er spændt på, hvor meget ferie det er. Dog glæder jeg mig helt vildt til en uge uden forpligtigelse og 100 % nærvær 🙏🏻

Tak fordi du læste med!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen