Den ene ting der ikke må glemmes, den glemmer vi!

Nej ok, man skal så heller ikke glemme sine børn. Det sker dog sikkert næste gang! At vi overhovedet tør at rejse nogle steder med pigerne er lidt uforståeligt. Vi har endnu en gang været ude at rejse. Denne gang tog vi til Gran Canaria. Ting der skulle være styr på, bliver pludselig til udfordringer. Vi glemmer ting, som ikke må glemmes og vi er endnu en gang ved at fare vild i Hamborg Lufthavn. I sammenligning med vores start på Australien turen, så gik det måske lidt bedre denne gang, men en succes vil jeg ikke kalde vores start.

So it begins

Vi ankommer til Hamborg i god tid. Alberte har sovet hele vejen og er frisk. Agnes er vågnet kl 04.30 og lægger sig til at sove et kvarter før ankomst kl 6. Selvfølgelig gør hun det. Men efter en lille powernap i bilen er hun klar. Selvom Agnes ikke sover hele vejen er 50% (endda lidt over) en flot statistik for mig med 2 børn. Jeg er optimistisk!

Hamborg og parkering

Vi har igen booket parkering. Vi ved, at det er i samme p-hus som det sidste gang. I ved, det p-hus vi ikke kunne finde da vi landede fra Australien (heldigvis har jeg jo lavet et rejseguide-indlæg, så andre ikke skulle lede efter p-huset eller glemme ting. Det er fyldt med gode råd. Måske jeg skulle have læst det inden afgang). Så kan man stille sig selv det spørgsmål, om det er smart at booke her igen? Svaret er nej, men Simon og jeg er jubeloptimister og muligvis lidt sløve i opfattelsen.

Vi sætter adressen ind i GPS’en og ender et sted, som ikke er p-huset. Jeg kan mærke på Simon, at han er 2 sekunder fra at eksplodere. Mandens kaldenavn er så også “bjørnen” og her passer teksten “Den er ikke farlig, når man blot er varlig” spot on. Hamborg Lufthavns parkeringssystem var ikke varligt.

Heldigvis køre vi igennem det kryds, hvor vi sidst vadet rundt og kun ved held ikke blev kørt over. Det kunne vi grine lidt af og pludselige vidste vi hvor vi var. Pludselig var vi helt kendte i Hamborg Lufthavn. #barekaldoslufthavnseksperter

Det er så smart med en airshell

…. indtil det ikke er. Vi har igen lejet en airshell. Sidste gang havde vi jo lidt udfordringer med at lokalisere den, så det burde være nemt denne gang. Overskudsagtige og med en følelse af at være rejseerfarne – som i: “We Got This”, går vi mod udleveringen. “You cant get it here anymore”. Hvad siger damen? Min hjerne vil ikke forstå, hvad hun siger.

Pr. 01.01.2018 er reglerne ændret. Den opmærksomme vil nok sige, at det må vi da have modtaget en mail om. Det er ganske korrekt.  Det mail har vi modtaget… jeg har bare ikke læst den til ende 🙄 Den skulle vi have afhentet i Vojens.

Hvad gør man så?

Jo, man køber plasticposer til 7 € stk og låner/bruger alt tapen fra bagage storage. 3 fuldvoksne mænds velovervejede tapning-strategier senere var barnevognen ready for take OFF og til ferie på Gran Canaria.

Gud, bruger hun briller

Ja Alberte, Lea, du ved din datter, hun bruger sgu da briller. Hvor er de? Jo, dem har vi glemt i Danmark. Alberte har +5 på hvert øje (+4 som styrke i hendes briller). Hun er totalt på overarbejde, hvis hun ikke har dem på. Derfor har vi måtte investerer i et nyt på dernede. Heldigvis var der hurtig ekspeditionstid på Gran Canaria og de kunne fåes i et prisleje, som ikke ruinerede os. Det var trælse penge at bruge, men Simon og jeg havde simpelthen så dårlig samvittighed, at det ikke var noget der skulle debateres – de briller skulle bare købes!

Ud over det glemte vi sko til pigerne. Vi havde sandaler med. Jeg havde så pakket en str. 22 til Alberte (har det samme par i str. 21 og 22), så hun gik hele ugen i for store sandaler.

En anbefaling værd

Først var det skønt at rejse med hele sin familie. Vi var 11 afsted og det gør jeg gerne igen næste år!

Når det er sagt, så var alt andet skønt! Selvom vejret var lidt svingende var alle tilfredse. Et lille rejsetip, så kan jeg anbefale dette sted. Maden er varierer, så der er noget til selv de kræsne børn, vil jeg mene. Der er fin børnepool, samt et område med “plaske bassin”, som pigerne er tosset med. Der er et super fint spaområde, hvor børnene må være til kl 12. Der har vi badet , da det er lidt koldt ude om formiddagen. Vi boede på Hotel Dorado Beach og Spa. Alle var venlige og serviceminded. Personalet var imødekommende og vigtigst af alt var de “børnevenlige”. Området vi boede i hedder Arguineguin og ligger på den sydlige del af Gran Canaria ca 1 times kørsel i bus fra lufthavnen. Vi bestilte gennem Neckermann Reisen, hvor servicen var i top.

Nedenfor ses et lille fotoalbum 😉

Tak fordi du læste med!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen