Milano med kvindlig fodbold unden moral

Mor alene på tur

Jeg har startet dette indlæg en del gange, for der er mange vinkler på det. Ja, velkommen til en dag i mit hovede. Det er fyldt med 1000 tråde, der er filtret sammen. En gang imellem slipper nogle af dem løs. Nogle af dem kan bindes sammen. Andre konflikter.

Jeg sidder lige nu i en bus i Milano. Jo jo, SU er ret givende og så har  jeg røvet en bank, og er nu  ude at rejse igen. Denne gang alene. Eller det vil sige, at den del af Lea, som ikke er mor, men bare Lea er taget på tur. Jeg er sammen med 8 andre hernede.

Jeg er taget afsted kl 5.35 i morgen, hvor pigerne sov. Jeg kommer hjem mandag efter de er puttet. 4 dage uden mine børn. Jeg skal prøve at lande på mine fødder og hente lidt energi ind.
Det at være afsted uden min familie, det perspektiv alene, kan jeg egentlig skrive et helt indlæg (eller 2!!) om. Det sker nok først efter turen, hvor jeg har været igennem processen og gjort mig erfaringerne.

Mindfull Milano …

Nu lyder det lidt som om, at jeg er taget til Milano for at slappe af og være helt mindfull. Der er nok også en eller anden form for selv terapi over et afbræk fra hverdagen. Men ville jeg på en mindfull tur, skulle jeg nok være taget afsted med nogle andre!

Selvom jeg er en kvinde af mange ord, som en studiekammerat sagde smilende til mig, så kan jeg ikke helt finde de rette ord at sætte på de her rejsevenner. Det er nok nemmeste at holde sig til “fodboldholdet”, for vi spiller da 75 min fodbold sammen 10-15 gange om året. Så vil nogen nok tænkte at der da også er timer hvor vi træner og hvad med opvarmningstiden? Selvom om holdets gennemsnitsalderen er 44 år, er opvarmning overvurderet. Tiden bruges på at ryge og træningsturen bruges på at drikke øl.

At være betydningsfuld

Hvad laver ambitiøse Lea så på det hold, tænker du nok … den lader vi bare ligge. Jeg er med for det sociale (og fordi ingen andre gider stå på mål – det er sådan noget med alder og kolde led og nu er jeg jo den yngste). Jeg er med fordi jeg synes det er fedt at være en del af noget.

Egentlig har jeg heller ikke rigtig spillet siden min første graviditet, men mest deltaget i det sociale. Og det sociale er en stor del af holdet i KFUM – for det er hvad kvindelig fodbold unden moral står for. Det er rart, at føle sig som en betydningsfuld del af noget.

Hvornår er man mere betydningsfuld end når

For eksempel er det rart, at når man kommer til første kamp i lang tid, og ens holdkammerat siger “Lea, det har satme hvide ben”, hvortil en anden tilstøder “ja, jeg tænkte godt nok, at det var helt sindssygt, da jeg så dem”. Eller når Clausen og jeg går under titlen “de unge mødre”. Det giver lidt ekstra til selvtilliden, når man falder på banen og de andre er færdige af grin. Eller en gang, hvor jeg headed til bolden i regnvejr, så jeg havde mudder i hele hovedet, hvortil endnu en af kammeraterne siger EFTER KAMPEN, “som om du ikke havde mascara nok løbende ned af kinderne”. Jo jo, man føler sig betydningsfuld.

Egentlig bliver der gået enormt meget op i at vinde og seriøsiteten er ikke til at tage fejl af. Jo, det er et hold hvor vi ikke træner, men kun spiller kampe. Det er et hold, hvor der ryges flere smøger 5 min inden kampstart end der er minutter i en halvleg. Det er et hold, hvor man samles til en kold efter kamp. Det er et hold med en gennemsnitsalder på ca 40 år, men der drikkes som var folk 18. Det er et hold med alt fra mig til tidligere (forhenværende) elitefodboldspillere. Det er et hold, hvor retorikken befinder sig syd for bæltestedet. Det er et hold, som jeg aldrig ville turde invitere til et familiearrangement, men et hold, som jeg er glad for at være en del af, trods alt. Whats not to like!

Hvad sker i Milano bliver i Milano

Jeg vil sige det sådan, at kl 6.22, for vi skulle lige ind i toget, blev den første øl åbnet. Hvis nogen kender udtrykket, og det gør nok hvis du er fra provinsen eller noget der minder om, “klokken er øllve”. På det her hold er al tid, øltid. Klokken er vel altid øllve et eller andet sted i verden.
Jeg ved ikke hvor meget jeg blamere denne tur, men den startede ca. sådan her:

 

 

3 kommentarer til “Milano med kvindlig fodbold unden moral”

  1. Pingback: Tvillinger For To

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen