Indre konflikt under løbetur midt i forårs idyl

Puha, det var en lang overskrift, men det beskriver meget godt, hvilke frustrationer jeg lige skal ud med i dette indlæg. Jeg har nemlig været ude at løbe. Det er en stor ting. Så stor, at turen for sit eget indlæg. Jeg har før lavet en løbeguide (læs den, der er meget brugbar viden). Måske jeg selv lige skulle have læst op på den inden jeg begav mig ud på dagens tur. For fuck en lorte tur!

Jeg hader at løbe

Jeg tror faktisk ikke der er noget jeg hader mere! Så skulle det da lige være at putte børn. Det har jeg i hvert fald før udtalt noget om i et opslag på facebook. Det eneste der er fedt ved at løbe, er når det er ovre.

Hver gang (og der er langt i mellem, sjovt nok) jeg skal afsted er det med gode intentioner. Når jeg så har løbet 2 min mærker jeg, hvor svag min krop er. Og så starter det. Alle tanker konflikter og jeg har en lang debat med mig selv om, hvorfor jeg dog skal fortsætte med at løbe. Det er som om, at alle følelser jeg end må have begravet, prøver at finde sin vej frem. Kender I det?

Jeg er selvsikker i det meste i mit liv. Jeg janter den lige lidt 😉 Men det er jeg. Men det genere mig virkelig, at jeg ikke er løbestærk, som jeg en gang var. Det er ene og alene min egen skyld og den livsstil jeg føre bidrager ikke. Men derfor er jeg alligevel frustreret – frustreret på mig selv!

Et mindfull sind – mindfull løbetur

Det er sundt, er der nogle der siger. Altså ikke bare at løbe, det er alle med på, men at mærke sin kropog sit sind. Det kræver godt nok bare en mindfull rygsæk, hvor man kan forholde sig til at følelserne er der, men ikke lade dem tage over. Det hjælper at foråets rammer er så fine.

Men hvorfor så løbe, Lea? Hvorfor ikke gøre noget andet. Spørgsmål to kan jeg hurtigt svare på – fordi jeg hader alle andre former for træning lige så meget #fitnesscenterforbi.

Man skal jo løbe efter bolden

Sidste indlæg skrev jeg jo om det her fodboldhold, som jeg rejste til Milano med. Vi spiller jo altså også lidt fodbold udover at drikke øl. Jeg kan ikke stå så meget på mål denne sæson og så må jeg jo prøve at komme i form.

Det er satme op af bakke og med en lorte ryg der driller (ja, undskyldninger er der nok af) skal jeg hanke op i mig selv. Jeg har købt nye løbesko, så det må være første skridt #theyseemerunning #orwalking 🏃🏼‍♀️💨 Kryds fingre for mig, jeg tager imod alt god karma 🙂

PS. 10K app med min ven – håber det venskab forbliver.


Husk at læs løbeguiden 😉
Hav en skøn dag – tak fordi du læste med!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen