Termotøj – hvad skal du vælge?

Termotøj er et mega smart koncept. Det er ikke så kvælende som regntøj og heller ikke så varmt som en flyverdragt. Hehe, jeg tænker der er sygt mange penge i, at producerer et lækkert og solidt sæt termotøj. Det må blive en bedrift i et andet liv … eller senere i dette. Apropos et lækkert sæt, så havde jeg købt da Konges Sløjd kom med deres. Det tænker jeg dog, at vi skal se på næste år. Dét ser for lækkert ud 😎

Det rigtige termotøj

Når det kommer til termotøj, er det svært at vælge det “rigtige“. Sidste år havde vi Wheat. Det har helt klart min anbefaling! Det er slidstærkt, det holder på varmen, det sidder godt og så holder det faktisk også farven. Egentlig er det også en smule vandafvisende – LÆS vandafvisende, ikke vandtæt 😉 Og nå ja, så er det nemt at vaske og tager ikke skade af det. Det eneste minus er, at elastikken i ærmerne fnuller og at modellen gaber lidt på et meget smalt barn som Alberte.

Årets termotøj

I år gik vi en anden vej. Egentlig havde jeg tænkt mig, at de skulle have Wheat igen, men blev måske lidt forblændet af en meget fin termojakke fra MarMar. Eller først blev jeg forblæmdet af, at den hos Sentier var sat ned til 175 kr. Dernæst af de fine guldpletter.

Det smarte ved den er, at man bagpå kan folde en del og og ned. Det er sådan et slags “sidde stykke”. På billedet er Alberte foldet op og Agnes’ ned, så hun ikke bliver så kold på numsen – eller møllen som vi siger på Fyn 😉 Modellen virker meget normal i størrelsen.

Dragt eller to-delt termotøj

Jeg har valgt som det sidste år, at købe termodragt, frem for to-delt. Jeg ved egentlig ikke om det var det smarteste, men det blev sådan. Tankerne bag er, at de stadigvæk er så små, at de ikke er opmærksomme på, hvis de deler på ryggen og så fryser. Der har vi også MarMar. Der var igen 50% ved Sentier – og er fortsat på de størrelser der er tilbage.Har købt 92 til begge piger.
Desværre fik jeg købt en forkert størrelse til Alberte, som var for lille til 92. 86 sidder godt og modellen er god på hendes smalle krop.
Jeg ledte nettet tyndt for at finde en på procenter til Alberte, men alt var udsolgt. Heldigvis har MollyOgMy tvillingerabat, hvis man skriver til dem👏🏻 Alberte er nu og lækkert klædt på 😍

 

På hjemmesiden er farven lidt en anden, som det ses på billedet her. Farven som den er i virkeligheden er laaaangt flottere – i min optik 🙂

Så hvad tænker jeg om Marmars termotøj

Indtil videre er Marmars termosæt en fin invistering. Det sidder godt og bevæger sig godt med kroppen. Det er nemt at tørre af og der er mange reflekser på. Det sidder godt både ved arme og ben, så kulden ikke suser ind og ud. Jeg kan være i tvivl om det holder på varmen så godt som Wheat, men det må tiden vise.
Lidt små erfaringer herfra.

God søndag – i dag er det ikke termotøjsvejr, heldigvis 😎
// Indlægget indeholder affiliate marketing

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen