Jeg vil gerne sige undskyld

For hvad Lea?

Jo, for at have produceret absolut intet indhold. Og ikke nok med det, så er det sidste indlæg, som jeg har skrevet om termotøj – vel at mærke en UGE før det blev sol over Danmark. Ej men det er jo bare åndssvagt!

Så til jer der stadigvæk hænger på – tak ❤️ Potentielt er i muligvis flere, men facebooks algoritme har HELT sikkert blacklistet mig for ikke bare at være lidt fraværende, men der har været fuldstændig stille.

Men hvordan går det så, Lea?

Skal vi ikke hurtigt dække the basics?

  • Er alle derhjemme i live? Ja, det er vi.
  • Har alle det godt? Ja, vi har det fint, men har meget at fortælle. Jeg håber, at jeg ikke lader jer hænge for længe.
  • Går jeg stadigvæk på studiet eller har eksamenerne næsten kostet mig livet? Potentielt er jeg (skole)død, men der er fuck**g ét år tilbage!
  • Går det godt på studiet? Det gør det, men her er igen meget at fortælle.
  • Hvordan med at være mor? Jeg ELSKER fortsat Anges og Alberte (sjovt nok), men det at være mor har lidt taget en drejning for mig.
  • Spiser jeg loads of crap eller lchf (det er jo lidt i en af de to yderligheder jeg plejer at befinde mig) Faktisk er der et alternativ mere, som jeg ikke før har stødt på –  nemlig lchd. Min veninde påpegede det for mig, da jeg igen spiser jeg lchf  (ihvertfald LC-dele), men drikker alt for meget alkohol #damnyousummer. Hun opfordre mig til at se @mettehelenas profil på Instagram. Jeg var straks helt med på, hvad min veninde mente 😂
    Efter 3 dage med dødsdruk på Tinderbox med hchf og hdhf er jeg i dag startet op på lchf igen – i hvert fald på LC-delen. Jeg skal hen og detoxe hele systemet igen, dog holdes alkoholflowet ved lige.
  • Er tvillingerforto.dk ved at dø? Svaret er NEJ! Jeg elsker min blog, livet har simpelthen bare ikke tilladt mig at have tiden eller overskuddet, men er på vej tilbage.

Jeg vil ikke uddybe så meget mere i dette indlæg, men blot fortælle, at jeg er tilbage med nye historier, tanker, refleksioner, opture, nedture og gyldne øjeblikke fra life of Lea!

See you soon!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen