Min baby nr. 3

Ej hvor er jeg ærgerlig over, at jeg ikke får skrevet mere på bloggen – både ift. læsere, men også over for mig selv.

Det er egentlig åndssvagt, for jeg startede bloggen som et talerør. Ikke fordi jeg ville ud med et bestemt budskab, men jeg ville ud med alle mine frustrationer og tanker. Måske andre stod/står med samme følelser og finder mine brugbar.

Når det hele går for stærkt

For tiden har jeg rigtig meget at se til. Når hverdagen er travl glemmer jeg ofte at snakke med folk og egentlig er det jo i sådan en tid, at jeg har allermest brug for et talerør.

Jeg tror at det hele går så stærkt nu, at jeg ikke helt kan sætte ord på det, så derfor er dette ikke et indlæg med andre budskaber end det ene, at Tvillinger For To, min baby nr. 3 er ikke ved at dø!

Ingenting forandret

Jeg elsker min blog. Jeg elsker den for lige nøjagtig hvad den er. Derfor ser jeg heller ikke mening med at skrive noget, bare for at skrive noget. Jeg var kommet til et punkt hvor jeg blev små-stresset, hvis jeg ikke lavede indlæg og så forsvandt hele formålet med bloggen jo.

Jeg kan mærke at nu er det tid til at få skrevet lidt ned igen, så er I ikke trætte af min ranting, så blive ved med at følge med 😉

Hav den skønneste dag 🙌🏻

PS. Jeg skal vidst have lavet en ny banner, pigerne er jo kæmpe store nu 😍

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen